Menú

Obradors artesans

Filosofia

Bonaparte neix amb la voluntat de fer un producte artesà de debò, fet amb estima, peça a peça i de qualitat. Oferim un pa de sempre, una brioixeria i pastisseria tradicional, així com dolços d’autor amb la possibilitat de degustar-ho tot a la nostra cafeteria.

Com ho fem

El pa de Bonaparte està elaborat a partir de productes totalment naturals, sense conservants, ni colorants; només farina, la nostre massa mare, sal marina i aigua.

Deixem que la massa reposi lentament. Li donem temps al temps, sense presses…

Durant hores va fermentant a poc a poc fins a aconseguir el volum precís per a ser enfornada. Amb aquest procés s’aconsegueix un pa més sa, amb menys sucres i de més durabilitat; amb el sabor i l’olor del pa de tota la vida.

Els nostres artesans duen a terme quasi tot el procés de forma manual. Les seves mans donen forma a cadascun dels pans. El resultat és que tots els pans de Bonaparte són únics. S’assemblen, però no hi ha dos d’iguals.

La nostra brioixeria i dolços s’elaboren també amb la mateixa filosofia 100% artesana: un a un. Cada peça es una petita obra irrepetible.

Amb la millor mantega i xocolata, les cremes fetes per nosaltres com abans i els ingredients naturals de màxima qualitat els nostres pastissers fan aquelles delícies que endolceixen qualsevol moment del dia.

En la seva elaboració no s’utilitza cap mena de greixos animals o d’altre procedència, ni margarines, amb la sola excepció de les ensaïmades ja que la recepta original d’aquestes porta grassa de porc també anomenada “saïm”.

L'equip

El nostre esperit emprenedor ens va portar el 2014 a iniciar el projecte Bonaparte. El treball en equip és clau en el nostre dia a dia per oferir als clients el millor servei i un producte únic que destaca per la seva alta qualitat.

El nostre equip és la nostra raó de ser. Està liderat per Manel Cortés, mestre forner amb més de 35 anys d'experiència. En el seu ampli currículum destaca, entre altres mèrits, haver estat Campeón de España en Panadería el 1993, en el marc d'un certamen celebrat a la ciutat de Múrcia. El repte va ser superat just un any després, proclamant-se campió mundial després de guanyar la Copa del Món de Fornería a París el 1994. Actualment, dirigeix l'escola del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. Ha publicat al llarg de la seva trajectòria innombrables treballs i diversos llibres.

Manel transmet els seus coneixements als nostres artesans. Comptem amb un grup jove però amb anys d'ofici. Héctor, Yeray, Luis, Javi, Adri, Romeo i Edu són els encarregats d'elaborar els nostres productes amb tot el seu afecte i professionalitat. Un a un. Artesania pura. Orgullosos de seguir un ofici amb vuit mil anys d'antiguitat, tants com fa que l'home va fer pa per primera vegada.

L'equip que està darrere del taulell és un altre factor clau a Bonaparte. No serveix de res fer un gran producte sense un bon servei. Raquel, Isa, Vero, Loli i Fina destaquen pel seu bon fer. Informen, assessoren i atenen als nostres clients. Per al nostre equip de dependentes cada client és únic. L'artesania de Bonaparte es deixa veure també al taulell i en el tracte.

PA

El pa de BONAPARTE està elaborat a partir de productes totalment naturals. Sense conservants, ni colorants. Només farina, massa mare, sal marina i aigua.

Els nostres artesans realitzen gairebé tot el procés de forma manual. Les seves mans donen forma a cadascun dels nostres pans. El resultat és que tots els pans de BONAPARTE són únics.

Pans

Barra d’espelta

Barra d’espelta

  • Farina ecològica d’espelta
  • Baix contingut en gluten
  • Alt contingut en fibres
  • Proteic i nutritiu
Barra artesana de mig

Barra artesana de mig

  • Molla alveolada
  • Cruixent i gustós
  • Cuit al forn de pedra
Barra artesana de quart

Barra artesana de quart

  • Molla alveolada
  • Cruixent i gustós
  • Cuit al forn de pedra
Pa de vinya

Pa de vinya

  • Farina de blat (70%)
  • Farina de sègol (30%)
Rodó de Viena multicereals

Rodó de Viena multicereals

  • Gust intens a llavors
  • Digestiu
Trena de Viena

Trena de Viena

Trena de Viena multicereals

Trena de Viena multicereals

  • Gust intens a llavors
  • Digestiu
Bonaparte

Bonaparte

  • Xapata ecològica
  • Cruixent
  • Molla alveolada
Xusco de civada

Xusco de civada

  • Semidolç i molt humit
  • Antioxidant
  • Alta durabilitat
Xusco de sègol

Xusco de sègol

  • Vitamines B i E
  • Alt contingut en fibra
  • Alta durabilitat
Xusco d'espelta

Xusco d'espelta

  • Ric en proteïnes i minerals.
  • Aporta vitamines B i E.
  • Alt contingut en fibra.
Pa de sarraí

Pa de sarraí

  • Baix en gluten
  • Proteic i humit
  • Redueix el colesterol pel seu àcid OMEGA-6
Vall d'Or

Vall d'Or

  • Farina francesa de blat dur
  • Pa de coca
  • Molla molt alveolada
Panets de Viena

Panets de Viena

Panet de Viena Frankfurt

Panet de Viena Frankfurt

Panet Rodó de Viena

Panet Rodó de Viena

Pa de motlle

Pa de motlle

  • Pa dolç
  • Pa molt tou
Pa de pagès

Pa de pagès

  • Farina de blat
  • Crosta cruixent
  • Alta durabilitat
“La nostra”

“La nostra”

  • Pa tipus baguette
  • Crosta cruixent
  • Farina de blat
Pa d’olives de Kalamata

Pa d’olives de Kalamata

  • Olives gregues de Kalamata
  • Gust intens a olivada
  • Motlla alveolada
Xusco integral de blat sencer

Xusco integral de blat sencer

  • Farina de primera trituració
  • Tots els nutrients del blat
Pa de brioix

Pa de brioix

  • Allargat o rodó
  • Pa tou
  • Toc dolç

DOLÇ

Els nostres dolços s’elaboren amb la mateixa filosofía 100% artesana que els nostres pans. Un a un. Cada peça és una obra irrepetible.

Amb les millors melmelades i xocolates, les cremes fetes com abans i els ingredients naturals de màxima qualitat, els nostres pastissers fan aquelles delícies que endolcen qualsevol moment del dia.

Brioixeria

Un bon croissant tendre, cruixent i deliciós pot convertir un esmorzar en un dels millors moments del dia.

Assaboreixi les nostres peces úniques, té molt per triar-hi! La nostra carta inclou croissants de pernil i formatge, croissants de xocolata blanca, canyes de xocolata, melindros, bunyols de vent, coca de forner, bandes de pinyons, i un llarg etcètera.

Banda de cabell d'àngel

Banda de cabell d'àngel

Banda de milfulles de fruites gran

Banda de milfulles de fruites gran

Banda de milfulles de fruites petita

Banda de milfulles de fruites petita

Banda de poma

Banda de poma

Bunyols

Bunyols

Croissant de xocolata

Croissant de xocolata

Croissants de mantega

Croissants de mantega

Croissants multicereals

Croissants multicereals

Croissants salats

Croissants salats

Canyes

Canyes

Ensaïmades

Ensaïmades

Ulleres

Ulleres

Pastisseria

Veritables pastissos d'autor, obres d'art per al paladar.

Si és el seu aniversari o té alguna cosa especial per celebrar, vingui a Bonaparte i li farem un pastís al seu gust.

Biscuit glacé

Biscuit glacé

Braç de gitano amb pinyons

Braç de gitano amb pinyons

Braç de gitano de trufa

Braç de gitano de trufa

Mousse de xocolata blanca amb maracujà

Mousse de xocolata blanca amb maracujà

Xocomango

Xocomango

Mousse de xocolata i gerd

Mousse de xocolata i gerd

Mousse de cirera

Mousse de cirera

Mousse de cirera individual

Mousse de cirera individual

Mousse de xocolata individual

Mousse de xocolata individual

Mousse de llimona

Mousse de llimona

Mousse de llimona individual

Mousse de llimona individual

Mousse de taronja

Mousse de taronja

Mousse de taronja individual

Mousse de taronja individual

Mousse de iogurt de gerd

Mousse de iogurt de gerd

Mousse de iogurt individual

Mousse de iogurt individual

Taronges amb xocolata

Taronges amb xocolata

Pastís de xocolata i nata

Pastís de xocolata i nata

Profiterols

Profiterols

Roques

Roques

Sacher de gerd

Sacher de gerd

Sacher de nata

Sacher de nata

Sacher de trufa

Sacher de trufa

Sachers individuals

Sachers individuals

Tartaletes de fruita i crema

Tartaletes de fruita i crema

Tortell de xocolata

Tortell de xocolata

Tortell de nata

Tortell de nata

Coca de brioix de crema

Coca de brioix de crema

Coca de brioix

Coca de brioix

Coca de forner

Coca de forner

Copes gelades

Copes gelades

X